Странице

понедељак, октобар 13, 2008

Glupost nad glupostima

~ ili ko sve danas nece pisati i sebe nazivati knjizevnikom!!!

Morala sam sledecu vest podeliti sa vama. Dakle nakon citave poplave kvazi-pisaca i spisateljica i tresh-petparackih romana stize nam roman... ta-da-dam!!! Dejvida Bekama!!!

"Slavni fudbaler, Devid Bekam, odmeriće snage sa Dž. K. Rouling, samo će njegovi junaci, umesto čarobnih štapića, imati lopte! Bekam, koji trenutno igra za "L.A. Galaksi", dao je blagoslov za serijal knjiga o školi fudbala, namenjenih deci školskog uzrasta.

"Knjige će biti inspirisane treninzima, učenjem i razvojem u Akademiji Dejvida Bekama", saopštila je izdavačka kuća "Egmont".

"Dejvidu je drago da je njegova ustanova inspirisala serijal knjiga, koje će deci približiti čitanje, učenje i fudbal".

Bekamove Akademije nalaze se u Londonu i Los Anđelesu. Britanska akademija najveća je sportsko-edukativna ustanova u Evropi.

"Dejvid je presrećan, jer je oduvek želeo da pruži iskustvo sjajnog fudbala, podstakne ih da uče i napreduju", saopštila je PR služba sportiste.

Iako je najpre "procurelo" da će Bekam lično pisati knjige, u "Egmontu" to poriču. Prva knjiga serijala o živahnim polaznicima Akademije biće objavljena u junu sledeće godine."

Pretpostavljam da ce naredni naslov slicne vrste glasiti: Viktorija Bekam odlucila da odmeri snage sa J.R.R.Tolkinom. U njenoj epopeji devet devojaka predvodjene svom carobnom stilistkinjom polaza u potragu sa Plamen-planinom u kojoj ce spaliti carobnu fendi tasnicu falsifikat.

4 коментара:

  1. OMG! Kako su ovi ljudi dosadni. Knjigu će kupiti samo zato što je pisac Dejvid Bekam, ni zbog čega drugog. A ovo za Viktoriju, stvarno nije loša zamisao, čak štaviše, moguće je da će stvarno nastati ta knjiga. -_-

    Tvoja kćerka. :*

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман1:00 AM

    "Pretpostavljam da ce naredni naslov slicne vrste glasiti: Viktorija Bekam odlucila da odmeri snage sa J.R.R.Tolkinom. U njenoj epopeji devet devojaka predvodjene svom carobnom stilistkinjom polaza u potragu sa Plamen-planinom u kojoj ce spaliti carobnu fendi tasnicu falsifikat."

    Genijalno! xD

    P.S. Ne zaboravi da poneses kasikare u London ako se ovo desi. Cisto da, imas... Znas... Ako sretnes izvesnu "Spajsicu". lol

    ОдговориИзбриши
  3. Ju crni milutine, kakve kasikare. Moje metode su daleko prefinjenije i suptilnije. lol

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман10:28 AM

    Haha... Mogu samo da zamislim...xD

    ОдговориИзбриши